Starity

Már forgatják a Hemlock Grove-ot

2012. július 22. 13:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Újabb horror történettel bővül a filmes paletta. Ezúttal a Netflix vágta nagy fába a fejszéjét, és egy horror-thriller sztorival ált elő.

hirdetés
Már forgatják a Hemlock Grove-ot

Július 13-án kezdődtek meg a Hemlock Grove forgatásai Kanadában, Port Perry-ben (nem messze Torontótól), és ezzel együtt egyre több információ kerül napvilágra mind a történetről, mind a szereplőkről.

A sorozat az idén márciusban megjelent, Brian McGreevy által írt azonos című regényen alapszik, amely szerint egy fiatal lányt brutálisan megcsonkítottak és meggyilkolnak a pennsylvaniai Hemlock Grove erdejében a Godfrey acélgyár árnyékában. Ez után embervadászat következik a hatóságok részéről, ám később rádöbbennek, hogy lehet nem is emberi lény követte el a gyilkosságot. Néhány gyanúsított a Fehér Torony szökevénye, amely a Godfrey család birtokában áll, emellett pedig illegális biológiai kísérletek színhelye. Nem csak a szökevények gyanúsak, hanem Peter Rumancek, a helyi cigánygyerek, aki osztálytársai előtt vérfarkasnak vallja magát, vagy éppen Roman, a néhai JR Godfrey hidegvérű arisztokrata fia. Természetesen nem csak ez a néhány karakter a gyanús, hanem mindenki.

A sorozatból egyelőre 13 részt rendeltek be, a főbb szerepeket Bill Skarsgård (Roman Godfrey), Amazon Eve (Shelley Godfrey, Roman nővére), és Famke Janssen (Olivia Godfrey, Roman és Shelley anyja) játsszák. Az első részt pedig Eli Roth rendezi. Az első évad forgatásai július közepétől decemberig tartanak Torontóban.

Bill egyébként rögtön az Anna Karenina ráeső munkálatai után Kanadába repült a Hemlock Grove forgatására, amikor pedig ezzel végez, akkor ismét Norvégiát ejti útba, ugyanis a Victoria című drámában főszerepet kapott. Ugyan a filmet már leforgatták, ám néhány apróbb javítás miatt ismét Oslóba repül, majd pedig következik a promóció.

A képen pedig Bill Mr. Will-W-vel pózol, aki helyi blogger, a színészről szóló posztjában pedig csak dicsérte Billt is, és a családját is. Úgy néz ki, a 21 éves Skarsgård-fiúnak Kanadában is gyűlnek a rajongói.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek