Starity

Kate Moss George Michael megmentője

2012. július 24. 10:10   |   Szerző: kiswikcii.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kate Moss ismét megcsillogtathatta tehetségét egy videóklipben, méghozzá nem is akárki oldalán: George Michael visszatérő kisfilmjében szerepel a modell.

hirdetés
Kate Moss George Michael megmentője

George Michaelben a tavalyi év mély nyomokat hagyhatott. Mint az ismeretes, súllyos tűdőgyulladáson esett át, és gyógyulása után visszatérését tervezte.

Erre nem is kellett sokat várni, hiszen a napokban jelent meg legújabb szerzeménye a White Light, amely a betegsége élményeit dolgozza fel. Hogy a siker garantál legyen, a dalhoz készült kisfilmben Kate Moss is szerepet kapott. A gyönyörű modell George Michael megmentőjeként szerepel a videóban.

Kate-nek nem ez az első alkalom, hogy megmutathatja színészi tehetségét egy klip erejéig. Dolgozott már együtt a The White Stripersszel, és a Primal Scream alkotásában is szerepelt. Azonban George Michael sem számít amatőrnek a modellekkel való közös munkában. A Freedomhoz készített videójában, olyan szépségeket vonultatott fel, mint Naomi Cambell, Linda Evangelista, Christy Turlington vagy Cindy Crawford – írja a Glamouronline. Az énekes elmondása szerint, azért Kate Mossra esett a választása, mert emlékezteti elhunyt édesannyjára.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek