Starity

Mi történt a Pussycat Dollsszal?

Kapcsolódó sztárok

Nicole Scherzinger Nicole Scherzinger 58

énekesnõ, színésznõ

Carmit Bachar Carmit Bachar 3948

Énekesnõ, profi...

Ashley Roberts Ashley Roberts 1212

Táncosnõ, énekesnõ

Jessica Sutta Jessica Sutta 1912

Énekesnõ,...

Kimberly Wyatt Kimberly Wyatt 1948

énekesnő,...

Melody Thornton Melody Thornton 1871

énekesnő,...

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. július 23. 12:12   |   Szerző: prézli

Ugyan a Pussycat Dolls nem szűnt meg, mindössze a tagokat cserélték le. A cikkben bemutatjuk, hogy a Nicole Scherzinger által vezetett bandával mi történt.

Mi történt a Pussycat Dollsszal?

Három évvel ezelőtt oszlott fel a Pussycat Dolls. Minden idők egyik legsikeresebb lánycsapata azonban nem szűnt meg, ugyanis új lányok viszik tovább az együttest. Ez idő alatt az egykori babák szólókarrierbe kezdtek – több-kevesebb sikerrel. Most ezeket mutatjuk be.

Nicole Scherzinger
A csapat frontasszonya 2011-ben dobta piacra első albumát, a Killer Love-ot. A lemez nem jelent meg az Egyesült Államokban, mivel a kislemezekre nem volt kereslet, így csak Európában volt kapható. Nagy-Britanniában platinalemez lett, Don't Hold Your Breath című dala pedig a kislemezlista első helyéig jutott el. Tavaly, miután Cheryl Cole otthagyta az amerikai X Factort, ő ugrott be a helyére, idén pedig a brit változatban fog zsűrizni.

hirdetés

Jessica Sutta
Jessica tavaly szerződött le a Hollywood Recordsszal, és tavaly nyáron megjelent első kislemeze, a Show Me, amely vezette az amerikai Dance listát. Debütáló albuma, a Sutta Pop és új dala, a Make It Loud tervek szerint szeptemberben jelenik meg. Idén tavasszal a Topmodell leszek! amerikai változatában zsűrizett.

Melody Thornton
Melody teljesen másfelé vette az irányt, mint kolléganői. Az énekesnő márciusban egy mixtape-et jelentetett meg P.O.Y.B.L címmel, amely a soul és az R&B stílust lovagolja meg. Erről az első kislemez, a Sweet Vendetta már tavaly megjelent. Feldolgozta La Roux Bulletproof című dalát is. Idén vagy jövő év elején jelenik első albuma Hit The Ground Running címmel.

Kimberly Wyatt
Ő volt az első, aki először kezdett szólókarrierbe a cicababák közül. A Pussycat Dollsból való kilépése után weboldalán egy dalt tett közzé Not Just a Doll címmel, amelyben a csapatban ért sértelmeiről énekel. 2010-ben Aggro Santos Candy című dalában működött közre, amely a StreetDance 3D-ben is felcsendült. Most egy duó, a Her Majesty & The Wolvesnak a tagja. Tavaly jelent meg az első albumuk 111 címmel, de szólókarriert is folytat. Debütáló albumát Missy Elliottal és Baby Bash-sal készíti.

Carmit Bachar
Habár Carmit már az első Pussycat Dolls-lemez után kilépett a csapatból arra hivatkozva, hogy szólókarrierbe kezd, 2011-ig semmit nem hallatott magáról. 2008-ban kezdett el dolgozni albumán Macy Grayjel, és 2009-re ígérte a megjelenést, azonban nem lett belőle semmi. Tavaly áprilisban forgatott egy videoklipet a Keep On Smiling című dalához, de egyelőre nem jelent meg.

Ashley Roberts
Jelenleg ő is stúdióban van, és készíti első albumát. 2010-ben jelent meg első dala, az A Summer Place, amely a szintén ugyanolyan című, 1959-ben készült film főcímdalának a dance verziója. A színészettől sem zárkózik el, tervek szerint hamarosan az MTV saját gyártású sorozataiban fog szerepelni.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek