Starity

Imád rettegni az Egyszer volt, hol nem volt sztárja

2012. július 24. 10:10   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az augusztusban az m1 képernyőjére is megérkező Once Upon A Time egyik főszereplője, Lana Parrilla elárulta, hogy szereti a borzongást.

hirdetés
Imád rettegni az Egyszer volt, hol nem volt sztárja

Lana Parrilla az Egyszer volt, hol nem volt című sorozatban a valóságban Reginát, Storybrook polgármesterét, a mesevilágban pedig a Gonosz királynét formálja meg. A színésznő a napokban adott interjút a Metro World Newsnak, amelyben többek között arról beszélt, hogy mennyire szereti a horrorfilmeket.

„Valamiért mindig szerettem félni. Az ember mindent képes megteremteni a képzelőereje segítségével, én pedig mindig is szerettem saját magamra ráijeszteni. Szeretem a horrorfilmeket, a kedvenc mesém a Jancsi és Juliska és nyolcévesen megnéztem a Rémálom az Elm utcábant„ – vallotta a színésznő.

”Persze aludni nem tudtam tőlük. Szörnyű álmaim voltak, és ijedten ébredtem belőlük. Még a mosdóba sem mertem egyedül kimenni. De egy részem annyiar szerette ezt az érzést, hogy nem volt elég belőle sosem” – tette hozzá Lana.

A külföldön már sikeresen futó sorozat nálunk az Olimpia után debütál majd az m1-en.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek