Starity

Újabb titkok a Vámpírnaplók folytatásából

2012. július 24. 14:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Egyre több új információ lát napvilágot a negyedik évadból, ahogy lassan közeledünk a premier napjához.

hirdetés
Újabb titkok a Vámpírnaplók folytatásából

Szépen lassan elérkezik október 11-e, ami nagy nap a Vámpírnaplók rajongói számára, ugyanis ez az a dátum, amikor végre látható lesz a negyedik évad első része. Már hónapok óta lázban tartanak minket a stáb tagjai, ugyanis rengeteg hírmorzsát megosztottak már a folytatással kapcsolatban, de még mindig bőven akad újdonság, amit előszeretettel árulnak el. Legutóbb a TVGuide egyik riportere a Comic-Conon csípte el Julie Plec-ket és a színészeket, akik újabb titkokat mondtak el az interjú során.

Elena a harmadik szezon végén változott át vámpírrá, így az új évad elején rengeteg újdonság fog történni vele. Többek között sor kerül az „első forró vámpír szexre”, ahogy azt Julie mondta, de partnere személyét még homály fedi, mivel akár Damon, Stefan, Klaus, Matt vagy még Elijah is lehet. Azonban, hogy kicsit felcsigázzák a nézőket a következőt árulták el: „Elena megmentette Matt életét, így elég sajátos módon fogja meghálálni.”

Stefan, hogy lázadó oldalát fitogtassa, egy új motorral fog közlekedni, aminek az őt alakító Paul Wesley nagyon örül, mivel a való életben is van egy kétkerekűje és imádja a száguldást: „Egy Triumphom van, de remélem, hogy Stefané valami régebbi évjáratú lesz.”

Damon új ivótársat talál magának Tyler személyében és Michael Trevino szerint készen áll arra, hogy betöltse Alaric üresen maradt helyét a bárpultnál. „Így leszenk ellenségekből szövetségesek” – mondta az új barátsággal kapcsolatban Ian Somerhalder.

A negyedik epizódban 900 évvel korábbra utazunk vissza, ahol kicsit jobban megismerhetjük Rebekaht, aki most új lakhelyet keres. Ian szerint a Salvatore-ház hatalmas, és Damon ágya is, így szívesen látnák ott a Claire Holt által megformált ősi vámpírt.

Természetesen a szerelmi szálak is tovább fognak bonyolódni, de most nem az Elena-Stefan-Damon szerelmi háromszögről esett szó, hanem Caroline és Tyler melett Jeremy új kiszemeltjéről is. Az első részben várható egy nagy, érzelmes csók, amikor Caroline megpillantja Tylert, akit halottnak hitt és a ruhadarabok is repkedni fognak. Jeremy pedig valószínűleg meg fogja taláni a szerelmet az új szereplő, April személyében, akit Grace Phipps fog alakítani: „Érdekes lesz látni, hogy fognak a dolgok alakulni köztük, de ne felejtsük el, hogy Jeremynek és Bonnienak még van néhány befejezetlen ügye” – nyilatkozta Steven R. McQueen.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek