Starity

Lesz 4. évada a Victoriousnak

2012. július 25. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Már hivatalos: Victoria Justice nagy sikernek örvendő vígjátékának, a Victoriousnak, azaz a V, mint Viktóriának lesz negyedik évada is.

hirdetés
Lesz 4. évada a Victoriousnak

A Nickelodeon sikersorozatát nemrég négy Emmy díjra is jelölték, így most nagy az izgalom a stábtagok és a készítők körében is. Azonban ez még nem minden, hiszen kiderült, hogy jön a komédia következő évada.

A sorozatban Catet alakító színésznő, Ariana Grande pár hete a rajongók számára sokkoló üzenetet tett közzé a Twitteren: „Nemsokára vége a harmadik évadnak. Nagyon fognak hiányozni a kollégák!”

A rajongók megijedtek, hogy a harmadik egyben befejező évad is lesz a sorozat számára, ez azonban nem bizonyult igaznak, ugyanis a Nickelodeon bejelentette, hogy nemsokára kezdődnek a Victorious negyedik szezonjának munkálatai.

Az évadkezdő epizód leadásának dátumát még nem tudni, de azt mondják hamarosan arra is fény derül. Addig azonban még hátra van egy-két epizód a harmadik évadból, ami bizonyára ugyanolyan jól el fogja majd szórakoztatni a nézőket.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek