Starity

Mégis vannak meztelen fotók Carly Rae Jepsenről

2012. július 25. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Carly Rae Jepsen most tényleg bajban van, hiszen egy hacker feltörte a számítógépét, és ellopta a merevlemezen eltárolt meztelen képeit. A képeket még nem hozták nyilvánosságra, és az énekesnő reméli, ez így is marad.

hirdetés
Mégis vannak meztelen fotók Carly Rae Jepsenről

Az utóbbi két hétben a sajtó Carly Rae Jepsen magánéletén csámcsogott, hiszen először hamis meztelen képek jelentek meg róla, majd egy állítólagos szexvideón is a Call Me Maybe című dal énekesnőjét vélték felfedezni.

Úgy néz ki, addig nem nyugszik a külföldi bulvársajtó, míg valahonnan elő nem kerít egy valódi meztelen képet a fiatal sztárról, ugyanis most újabb információk láttak napvilágot. A TMZ hírportál úgy tudja, az énekesnőnek valóban vannak privát meztelen fotói, amiket idén márciusban lopott el egy hacker, miután feltörte Carly számítógépét.

Az elkövető még házalt is a fotókkal különböző kiadóknál, de azok egyelőre még nem kerültek ki a világhálóra. A sztár mindent elkövet annak érdekében, hogy a privát képei ne lássanak napvilágot, de ezt előre nem lehet garantálni.

Carly stábja még márciusban kapott fülest a bűncselekményről, amit jelentettek is a vancouveri rendőrségen, akik később kiderítették, hogy valóban számítógépes hackelés történt. A vancouveri rendőrség jelenleg is nyomoz, sőt már egy gyanúsított is van az ügyben. Amennyiben sikerül a nyomára jutni, a tettes igen komoly börtönbüntetésre is számíthat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek