Starity

Lana Del Rey újra kiadja debütáló albumát

2012. július 26. 13:01   |   Szerző: Cannibal3

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Novemberben érkezik az énekesnő nagy sikerű, Born to Die című lemezének kibővített változata, a Born to Die – Paradise Edition. Az újrakiadáson hét új szám is helyet kap majd, melyek közt valószínűleg ott lesz az élőben már bemutatott Body Electric is.

hirdetés
Lana Del Rey újra kiadja debütáló albumát

A 2011-es év legnagyobb felfedezettje minden bizonnyal Lana Del Rey volt, aki a személye körüli rengeteg ellentmondás és vita ellenére hatalmas népszerűségre tett szert. Az énekesnő 2012 januárjában megjelentette debütáló albumát, a Born to Die-t, mely az év talán legjobban várt korongja volt. A lemezből egyébként eddig több mint két millió példány kelt el, és listavezető volt többek közt az Egyesült Királyságban, Franciaországban, és Ausztráliában is.

Lana ki is használta az album sikerét, és öt kislemezt ki is adott róla, melyek közül négyhez már profi videoklip is készült. Legutóbb a National Anthem és a Summertime Sadness kisfilmje jelent meg, előbbiben John F. Kennedy elnök meggyilkolását elevenítette fel, utóbbiban, pedig elhunyt barátnőjének állított emléket.

Úgy tűnik, több kisfilm vagy kislemez nem érkezik már a Born to Die-ról, mivel a Video Games énekesnője azt nyilatkozta az ausztrál Nova FM rádiónak, hogy novemberben újra kiadja nagy sikerű korongját.

A debütáló album bővített változata a Born to Die – Paradise Edition címet kapta, és hét új dalt fog majd tartalmazni, melyeket az énekesnő még korábban írt. A Paradise-on valószínűleg helyet kap majd, a Will You Still Love Me When I'm No Longer Young and Beautiful, az In the Land of Gods and Monsters és a Body Electric is, melyet Lana már bemutatott élő koncertjein, többek közt a BBC Radio1's Hackney Weekenden is, ahol nagy sikert aratott vele.

Lana Body Electric című számát adja elő.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek