Starity

Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont?

2012. július 25. 17:05   |   Szerző: SugarGirl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A napokban olyan hírek reppentek fel, hogy Kristen Stewart megcsalta barátját, Robert Pattinsont, melyről képi bizonyíték is van.

hirdetés
Kristen Stewart megcsalta Robert Pattinsont?

A mai napig teljesen úgy tűnt, minden rendben van Robsten háza táján. Négy éve tartó kapcsolatuk stabilnak mutatkozott, és a vasárnapi Teen Choice Awardson is együtt mutatkoztak, ahol boldogoknak tűntek. Azonban tegnap elég vészjósló hírek láttak napvilágot.

A Us Weekly címlapon hozta le, hogy Kristen Stewart megcsalja Robert Pattinsont, majd a többi neves újság is előállt a részletekkel. A hírek szerint Kristen legutóbbi filmje, a Hófehér és a vadász rendezőjével, Rupert Sandersszel szűrte össze a levet, aki történetesen nős, és két gyermek édesapja. Azonban Kristennek sem könnyebb a helyzete, hiszen ő barátjával, Roberttel, Hollywood egyik legnagyobb álompárjaként van számontartva. Szerencsétlenségükre még egy árulkodó kép is készült arról, hogy a film forgatása alatt közelebb kerültek egymáshoz, és a magazin a következő számában még több képet ígér.


A Us Weekly címlapon hozta le a gyanús képet

A bizonyos képen jól látszik, hogy a 41 éves Sanders és a 22 éves Stewart igencsak közel kerültek egymáshoz, és a lesifotós vallomása alapján a pár először ölelkezett, majd heves csókolózásba kezdett és úgy tűnt, nem tudnak betelni egymással. Sőt, a hírek szerint nem érték be ennyivel, és a hálószobában folytatták kalandjukat.

„Nem volt viszonya Ruperttel – mondta a People magazinnak Kristen egyik barátja. – Ez csak egy hirtelen fellángolás volt, aminek nem szabadott volna teret engedni. Nem akart senkinek sem fájdalmat okozni. Ő egy jó ember, aki rossz döntést hozott.”

Mások szerint a színésznő már rögtön másnap megbánta az eseményeket, és fél, hogy gyengesége miatt elveszítheti Robot. „Kristen teljesen letört és kétségbeesett. Hibázott, és már nagyon bánja a döntését” – mondja a People magazin másik forrása.

Nem tudhatjuk, ebből mennyi az igazság, mindenesetre Rupert felesége, Liberty Ross nagyon feldúlt, és Twitteren férje elveszítéséről ír posztokat, és arról, miszerint Kristen miatt minden jó szétfoszlott körülöttük. Később azonban törölte magát a mikroblogról.

Robert még nem tudjuk, hogyan reagált az eseményekre, viszont azt sejtjük, hogy ha a dolog valóban igaz, nem repeshet túlságosan, hiszen nemrég elárulta, mit gondol a megcsalásról.

„Egy dolog van, amit sosem fogok megérteni: azt, hogy az emberek miért csalják meg egymást. A szüleim akkor találkoztak, mikor anyukám 17, apukám meg 25 volt, és még mindig együtt vannak. Úgy nőttem fel, hogy hiszem, hogy képesek vagyunk egész életünkben hűségesek maradni egy emberhez” – nyilatkozta pár hónapja Rob a Vanity Fairnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek