Starity

Megjelent Leighton Meester és Hugh Laurie filmjének előzetese

2012. július 26. 02:02   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég került fel az egyik legnagyobb videómegosztóra a The Oranges című film első előzetese.

hirdetés
Megjelent Leighton Meester és Hugh Laurie filmjének előzetese

A Doktor House és Gossip Girl két sztárja, Hugh Laurie és Leighton Meester egy szerelmespárt alakítanak legújabb közös filmjükben. A The Oranges két családról szól, akik nagyon jó barátságot ápolnak egymással, azonban nagy bonyodalmat okoz egy firss románc, ugyanis a Hugh által megformált David Walling beleszeret barátja, Terry Ostroff lányába, a 24 éves Ninába, akit pedig Leighton alakít. A lány szülei természetesen nem támogatják őket, ráadásul David házas és két gyermek édesapja szóval komoly problémák adódnak majd közte és felesége, Paige között. Nem mellesleg lánya, Vanessa jó barátságot ápol Ninával és fia, Toby gyengéd érzelmeket táplál apja választottja iránt.

Az amerikai premier 2012. október 5-én esedékes, a magyarországi dátum viszont még nem lett nyilvánosságra hozva. A filmben egyébként Hugh és Leighton mellett játszik még Alia Shawkat Vanessa Walling szerepében, Allison Janney Carol Ostroffként, Adam Brody Toby Wallingot és Catherine Keener pedig Paige Walling karakterét alakítja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek