Starity

Justin úgy érzi, túl jó Selenához

2012. július 28. 11:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A fiatal pár, Justin Bieber és Selena Gomez újabb krízist él át kapcsolatukat tekintve.

hirdetés
Justin úgy érzi, túl jó Selenához

Az, hogy a sztárok élete sem tökéletes, már köztudott tény. De vajon ez felmenti őket az átlagos viselkedési normák követése alól, vagy indokolja, hogy férfi létükre is dívaként viselkedjenek, ahogyan már Justin Bieber is nyilatkozta önmagáról?

A legújabb források szerint Justin szemtől szemben kijelentette barátnőjének, Selenának: „Túl jó vagyok neked!” Bár sok fanatikus rajongó egyetért ezzel, és több fórumon is olvashattuk már, hogy Selenának többre kellene értékelnie egy ilyen fiút, mint amilyen Justin. Mint korábban megtudtuk, Selena úgy érzi, Justin túlságosan hozzászokott a tényhez, hogy a lány mellette van.

Selena egyik barátja elárulta a Star magazinnak: „Justin néha annyira arrogáns és gyerekes. Mi, Selena barátai régóta mondjuk már, hogy hagyja el végre. Ám mikor Selena elhatározza, hogy megteszi ezt a nagy lépést, Justin mindig kiengeszteli őt valamilyen romantikus gesztussal.”

Korábban is tapasztaltuk már, miyen súlyos problémái vannak a tinibálványnak az emberekhez való hozzáállásában. Előbb arról hallunk, hogy a fiú belerúg egy fotóasszisztensbe, majd pökkhendien beszél a Roller Coaster magazin riportere előtt a kopaszodó Vilmos hercegről. Úgy tűnik, valami nincs egészen rendben körülötte...

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek