Starity

Heidi Klum minden udvarlót kikosaraz

2012. július 27. 23:11   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Sokan udvarolnak a német topmodellnek, ő mégsem keres magának újabb barátot, mindenkit leráz, aki bepróbálkozik.

hirdetés
Heidi Klum minden udvarlót kikosaraz

Nem meglepő, hogy világ egyik leggyönyörűbb modelljét férfiak százai környékezik meg, amióta ismét szingli. Az viszont igen, ha Heidi Klum ezek közül nem talál magának egyetlen pasit sem. Bár, egyáltalán az sem biztos, hogy egyáltalán szüksége van pasikra.

A források szerint januári válása óta nem egy férfi randiajánlatát utasította vissza. „Sok pasi érdeklődik utána, de egyszerűen mintha nem is érdekelné őt.”

Bár a válás óta már hírbe hozták a német rendező, Thomas Hayovel, akivel együtt zsűrizett a német Topmodell leszek című műsorban, ők maguk mindig tagadták, hogy romantikus viszony fűzné őket össze: „Ő most sem és korábban sem volt a pasim” - mondta Heidi.

A szuperszépség minden idejét a munkájával és gyermekeivel tölti, a 8 éves Lenivel, a 6 éves Henryvel, az 5 esztendős Johannal és a kétéves Lou-val. A modell jelenleg New Yorkban él csemetéivel, ahol a Project Runway című televíziós show keretében áll ismét a kamerák előtt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek