Starity

Jordin Sparks és Jennifer Hudson közös filmet forgat

2012. július 28. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nemrég derült ki, hogy a két énekes-színésznő egy filmben fog tündökölni. A hírek szerint a film producere Alicia Keys.

hirdetés
Jordin Sparks és Jennifer Hudson közös filmet forgat

Jordin és Jennifer újra filmes főszerepet kapott, ezúttal közös filmben bizonyíthatják be tehetségüket, s a filmhez még egy harmadik, nagyon tehetséges énekesnő, Alicia Keys is társult mint producer. Szerepet kapott a filmben  Anthony Mackie és Jeffrey Wright is, a rendező pedig George Tillman Jr.

A film – mely valószínűleg 2013-ban fog megjelenni – a The Inevitable Defeat Of Mister and Pete címet kapta, mely két belvárosi fiatalról (Jennifer és Jordin) szól, akik elhagyatottak lesznek, magukról kell gondoskodniuk, és muszáj bátornak lenniük, miután elveszítették anyukáikat a hatóságok miatt.

Több konkrétumot egyelőre nem tudni a filmről, de Perez Hilton szerint biztos felcsendül majd számos dal, sőt, szinte követeli a blogjában, hogy énekeljenek benne: „...mindkét hölgy először is énekesnő, és hatalmas szégyen lenne elpazarolni a lehetőségét egy gyilkos duettnek!”

Abban biztosak lehetünk, hogy a forgatások remekül fognak zajlani, hiszen Jennifer és Jordin jó barátságot ápol, sok közös is van bennük: vegyük csak alapul, hogy mindketten az American Idol felfedezettjei.

Jennifer eddig olyan sikerfilmekben szerepelt, mint a Dreamgirls – szerepléséért Oscar-díjat kapott –, a Szex és New York vagy éppen a Winnie, de itt van még a The Three Stooges is; Jordin pedig eleinte sorozatokban szerepelt, mint például a Big Time Rush és a Zack és Cody a fedélzeten, majd megkapta első komoly musicalfőszerepét 2010-ben, és idén augusztusban megjelenik a Sparkle című debütáló filmje, melyben Whitney Houstonnal játszik együtt.


Kép a forgatásról: Jordin Sparks Julito McCullum társaságában látható

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek