Starity

Elkelt Rochelle Wiseman

2012. július 28. 23:11   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tegnap mondta ki a boldogító igent a The Saturdays énekesnője, Rochelle és a JLS szívtiprója, Marvin.

hirdetés
Elkelt Rochelle Wiseman

Két év randizgatás után 2011. utolsó napján derült fény arra, hogy Marvin Humes eljegyezte barátnőjét, Rochelle Wisemant és a tegnapi nap folyamán, 2012. július 27-én a fiatal pár össze is kötötte életét.

Az eskövőt Blenheim Palace-en, Oxfordshire-ben tartották, mert a 23 éves énekesnő egy interjú során elárulta, hogy egyszer már voltak ott Marvinnel és rögtön tudta, hogy ez lesz majd a tökéletes helyszín. A család és közeli barátok mellett számos híresség is részt vett a ceremónián, mint például Alexandra Burke, Graham Quinn, Olly Murs, Harry Styles és természetesen a The Saturdays és a JLS többi tagja Mollie King, Vanessa White, Una Healy, Frankie Sandford, Aston Merrygold, Oritse Williams és JB Gill. A pletykák szerint pedig Olly mellett Pixie Lott és Tulisa Contostavlos fellépőként is szórakoztatták a násznépet.

Az esküvő helyszíne: Blenheim Palace

„A tegnapi nap volt egész eddigi életem legszebb napja. Annyira örülök, hogy ezt megoszthattam mindenkivel akit szeretek, a barátaimmal és a családommal, akik megfizethetetlenek. Egész nap hercegnőnek éreztem magam. Most már nyugodtan szólíthattok Mrs. Humes-nak és többé már nem Wisemannek” – áradozott élete legszebb napjáról a friss feleség Twitteren.

Az ifjú pár és a család már hetekkel a menyegző előtt teljes izgalomban volt és egy interjú során Marvin elmondta, hogy szerinte Rochelle hihetetlenül fog festeni és ő lesz a legszebb menyasszony. Mi sajnos ezt még nem tudhatjuk, mert még nem jelentek meg képek az esküvőről és a lánybanda többi tagjának koszorúslányruháját sem láthattuk még, mivel mindannyian egyen-melegítőben voltak a nagy napon és még ma is, mikor elhagyták a hotelt.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek