Starity

A Family Guy megálmodói újabb nagy dobásra készülnek

2012. július 30. 14:02   |   Szerző: Ellie Andrews

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A két világhírű brit színész, Sean Bean és Tom Hiddleston szinkronszerepet vállalt a népszerű animációs sorozatban.

hirdetés
A Family Guy megálmodói újabb nagy dobásra készülnek

A Family Guy (Családos Csóka) című amerikai animációs sitcom manapság az egyik legnépszerűbb ebben a műfajban, nem csak az államokban, hanem világszerte is.

A Seth MacFarlane által megálmodott sorozat még 1999-ben indult hódító útjára a Fox csatornán. Bár 2003-ban törölték, később a közönség nyomására 2005-ben ismét műsorukra tűzték, és sikere azóta töretlen.

Híresebbnél híresebb sztárok adják hangjukat a szériában időről-időre felbukkanó mellék karaktereknek. A legutóbbi hírek szerint a britek két büszkesége, Sean Bean és Tom Hiddleston is csatlakozott ezen hírességek sorához.

Részleteket egyelőre nem tudni sem a szerepükről, sem arról, hogy az adott epizód mikor kerül majd adásba, de a két színész együtt dolgozott és a hivatalos bejelentés alapján karakterük nagyon hasonló. Egyikőjüknek sem ez az első ilyen munkájuk. Hiddleston már korábban is tevékenykedett szinkronszínészként, Sean Bean pedig nem egy narrátori szerepet tudhat maga mögött.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek