Starity

Hamarosan jön az új Robbie Williams-album

2012. augusztus 01. 09:09   |   Szerző: dodookacsa

Robbie Williams a 2009-es Reality Killed The Video Star albuma után idén ősszel új lemezt ad ki, aminek munkálatai már kész vannak.

Hamarosan jön az új Robbie Williams-album

Az Angels sztárja – aki nemrégiben újra csatlakozott régi együtteséhez, a Take Thathez, hogy részt vegyen a 2010-es Progress című albumuk közreműködésében és az ehhez tartozó turnéban – a hivatalos blogjában a rajongók tudtára adta, hogy a következő lemezén már csak apró munkák vannak, leginkább az, hogy eldöntse, hogy melyik dalok kerüljenek rá fel.

"Most jöttem ki a kondiból, hogy ismét formában legyek. Segítek Aydának mindenben, és közben azt próbálom kitalálni, hogy melyik dalok maradjanak az albumon, és melyeket hagyjan ki belőle - írta a hamarosan apai örömök elé néző énekes a blogjában, aki még azt is elárulta, hogy turnét tervez, ezért megkérdezte a rajongóktól, hogy két régebbi dala közül melyik hallanák szívesebben.

hirdetés

Robbie Williams immár egy éve otthagyta az EMI Musicot és az Universal Musichoz igazolt át, kilencedik stúdióalbuma várhatóan az ősz folyamán fog kijönni.

  twitter 

Ha nem akarsz lemaradni a legfrissebb hírekről, lájkold Facebook-oldalunkat!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek