Starity

Rég elfeledett videón rappel a Batman sztárja

2012. július 31. 12:12   |   Szerző: ophely88

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Tom Hardy rappernek készült de színész lett belőle. Egy bronxi banda befogadta volna, de nem hitte hogy fehér előadóként komolyan vennék őt, ezért hanyagolta a műfajt.

hirdetés
Rég elfeledett videón rappel a Batman sztárja

Előkerült egy videó, amelyben a Batman és Eredet sztárja rappel, kezében kisfiával. A kisfilm régebben készült, de csak most kapott nagyobb nyilvánosságot. Némi utánajárás után kiderült, hogy rejtett tehetségéről már a Warrior című filmjének premierjén is beszélt a BBC-nek, ahol elárulta, hogy 14-15 éves korától kezdve ért benne a gondolat, hogy rapper lesz.

„Középosztályból jöttem, az a réteg pedig nem vevő az ilyesmire. És nem is voltam jó benne, szerintem. Grammy-díjas producerekkel dolgoztam (Warren Riker és Gordon Williams). Sok rögzített demóm és lemezem van de soha nem jelentek meg. Saját albumaim vannak valahol, nem megjelentetve, haver” – nyilatkozta a színész, aki szerint egy dél bronxi MC-vel azóta is összejárnak rappelni, ha van rá ideje.

„A legjobb barátom P-Nut, Dél-Bronxban nőtt fel. Nagyon jó MC és még mindig rappelünk együtt” – tette hozzá Hardy.

Tom, aki az Elit alakulat nevű sorozatban kezdte színészi karrierjét, elárulta, hogy egyszer az életben, ha megadatik számára a lehetőség, rappelni fog egy filmben, és bebizonyítja mindazoknak, akik kisebb korában azzal szekálták, hogy nem tud jól rappelni és fehér előadóként nem lehet sikeres, hogy igenis tehetséges. Tom erre Eminem példáját hozta fel, akit sokan elismertek és szerettek, ám támadtak is, hasonló okoból.

Hardy nem bánta meg, hogy a színészetet választotta, és rappelés inkább csak hobbi maradt nála. Mint kiderült ,gyakran összetévesztik egy másik, szintén Tom Hardy nevű rapperrel, aki viszont Amerika szerte ismertebb, mint az angol Tom Hardy rapperként.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek