Starity

Kiszel Tündét kórházba vitték

2012. augusztus 01. 12:12   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Kiszel Tündének nem volt szerencsés a zamárdi üdülése. Egyik reggel arra ébredt, hogy fuldoklik és bokája kétszeresére dagadt, azonnal bevitték a kórházba. Donatella pedig rollerezés közben szenvedett balesetet.

hirdetés
Kiszel Tündét kórházba vitték
Fotó: Facebook

A naptárjairól elhíresült celeb Zamárdiban pihent a családjával, amikor megtörtént a baj.

„Arra ébredtem, hogy rettenetesen bedagadt a bokám és nem tudtam ráállni, ráadásul fulladtam. Olyan volt, mint amikor az embernek eltörik a lába. Nagyon megrémültem, hiszen tudtam, hogy nem estem el, nem ütöttem meg, ráadásul majdnem megfulladtam. A testvérem orvos, azonnal megnézett és azt javasolta, menjünk be a kórházba, mert szerinte valami megcsípett„ – mesélte történetét a Hír24-nek Tünci, aki a kórházban szembesült azzal, hogy mi is történt vele.

”Az orvosok nagyon kedvesek voltak velem, megröntgeneztek és végül kiderült, hogy Csillának van igaza. Úgy tűnik, hogy hangyák csíptek meg, amit én észre sem vettem. A lábam az allergiás reakció miatt dagadt a duplájára és azért voltak légzési nehézségeim is. Azonnal injekciót kaptam és azt javasolták, borogassam a lábam” – mondta a szerencsétlenül járt naptárhős, aki azóta már jobban van.

De ez még nem volt minden, mint kiderült Donatella is balesetet szenvedett rollerezés közben. Bár a terepet már ismerte, nem számított arra, hogy időközben fekvőrendőrt helyeztek az útra, amiben sikerült megbotlania és csúnyán megütötte a lábát. A folyton felázó seb pedig rengeteg bosszúságot okozott a fürdőzések során.

A Rodosz szigetéről alig pár hete hazaérkező médiasztár megelőzve a rosszindalatú emberek megjegyzéseit fontosnak tartotta még elmondani a lapnak, hogy egy kedvezményes árú művészüdülőt vettek igénybe a Balaton mellett, mivel náluk a nyaralás a meghitt családi pillanatokról, nem pedig a fényűzésről szól.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek