Starity

A Queen nem hajlandó fellépni az Olimpián Adam Lambert nélkül

2012. augusztus 02. 08:08   |   Szerző: Glamster

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A londoni olimpiai játékokon elvileg csak brit sztárok szórakoztathatnák a közönséget a záróünnepélyen: ezzel a Queen nem értett egyet és színpadra hívta Adam Lambertet, hogy együtt léphessenek fel.

hirdetés
A Queen nem hajlandó fellépni az Olimpián Adam Lambert nélkül

Mivel Adam Lambert nem vehetne részt az Olimpián származása miatt, felmerült a pletyka, hogy a Queennel a brit ikon, Jessie J fog előadni egy kisebb szettet, lezárva ezzel a 2012-es olimpiai játékokat. Azonban ezt az ötletet Brian May és Roger Taylor határozottan elvetette, és a Musicdnews értesülései szerint nem hajlandóak Adam nélkül színpadra állni – maximum akkor, ha az énekes dönt úgy, hogy nem vállalja el a fellépést.

„Lambert elérte, hogy meghívást kapjon a Queentől az Olimpia záróceremóniájára, azonban neki meg kell hoznia egy döntést, hiszen akkor Japánban kéne tartózkodnia, és promótálni új nagylemezét. 15-én tévés szereplése van, 18-án és 19-én pedig a Sonic fesztiválon vesz részt. Tehetetlennek érzi magát, hiszen későn kapta a meghívást.”

A sportrendezvény fináléja 12-én lesz este nyolckor, így még elképzelhető, hogy össze tudják egyeztetni. Brian és Roger úgy néz ki, nagyon megkedvelték a fiatal tehetséget: nemrég a blogjukon is megköszönték Adamnek, hogy újra életet lehelt a bandába – így elég korrekt, hogy nélküle nem szívesen vállalják el a felkérést.

Az Olimpia olyan sztárvendégekkel fog záródni, mint a One Direction, The Who, Take One és Jessie J, így garantált minden korosztály számára a színvonalas befejezés.

Egyébként a Queen–Adam Lambert-páros már hét teltházas koncertet nyomott le olyan országokban, mint Ukrajna, Oroszország, Lengyelország és végül Anglia.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek