Starity

Louis Tomlinson megsüketülhet a tinik sikoltozása miatt

2012. augusztus 02. 16:04   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Komoly hallásproblémákkal küzd a One Direction egyik tagja, az egészségkárosodásért pedig egyetlen dolog tehető felelőssé, mégpedig a tinilányok folyamatos sikoltozása a koncerteken, dedikálásokon.

hirdetés
Louis Tomlinson megsüketülhet a tinik sikoltozása miatt

Vajon mi a hasonlóság Beethoven és Louis Tomlinson között? Egyelőre semmi, de ha mostantól nem viseli folyamatosan a füldugót a One Direction sztárja, akkor úgy járhat mint a legendás zeneszerző, aki már 28 évesen nagyothalló volt, öregkorára pedig teljesen megsüketült.

A múlt héten Liverpoolban koncertező Louis panaszai három napig tartó iszonyatos fejfájással kezdődtek, majd a fülzúgás gyötöre. Bár hivatalosan még nem vizsgálták a 20 éves fiú fülét, a tünetek nagyon aggasztóak, így a menedzsment rögtön elrendelte, hogy mostantól az összes koncerten és a próbák alatt is kötelező a fülhallgató az összes bandatagnak, illetve a biztonságiaknak is. Louist pedig külön figyelmeztették, hogy az iPodján sem hallgathat hangosan zenét.

A halláskárosodásért a koncerten torkaszakadtából sikítozó őrült tiniket teszik felelőssé, nem csak a hangos zenét.

„A sikoltozás a koncertek alatt elkezdte rombolni a srácok hallását. Mivel még nagyon fiatal, fejlődésben lévő szervezetekről van szó, kötelezően hi-tech fülhallgatókat kell viselniük, ami csökkenti a sikítozás és a zene hangját” – mondta a Daily Mirrornak nyilatkozó forrás. – Szerencsére Loius füle már nem zúg, de tudja, hogy nagyon óvatosnak kell lennie."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek