Starity

50 éve hunyt el Marilyn Monroe

2012. augusztus 04. 20:08   |   Szerző: VampireLexi

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Ma éjszaka lesz, hogy az ötvenes évek legragyogóbb csillaga örökre elment közülünk. Rengeteg történet kering arról, mi is történt vele az nap este, de az igazság örök rejtély marad a világ számára.

hirdetés
50 éve hunyt el Marilyn Monroe

1962. augusztus 4. Marilyn Monroe utolsó napja. A sztárt másnap hajnalban holtan arccal lefelé borulva találták ágyában. Rengeteg történet kering haláláról egyesek szerint öngyilkos lett – amit az orvosok is megerősítettek, ugyanis húsz ember megölésére elég altatót találtak szervezetében –, mások úgy vélik a Kennedy család keze is benne volt a dologban, míg vannak, akik szerint egy jól megrendezett gyilkosság áldozata lett.

Semmi biztosat nem lehet mondani arról az estéről, házvezetőnője és pszichológusa is újra meg újra megváltoztatta vallomását, így jogosan alakult ki a gyilkosság gondolata. Az öngyilkosság ellen hozható fel az a tény is, hogy újra össze akart házasodni egykori férjével a baseball játékos Joe DiMaggióval, valamint kész volt folytatni a Valamit adni kell című filmjét.

Augusztus 8-án helyezték örök nyugalomra. A temetést Joe DiMaggio szervezete és csak a legközelebbi barátokat, rokonokat hívta meg, ugyanis szerinte Hollywood ölte meg szerelmét. Esküvői fogadalmukban megígérte, ha Marilyn előbb halna meg, mint ő, minden héten visz friss virágot sírjára. Joe 1999-ben bekövetkezett haláláig hetente háromszor küldetett Marilyn sírjára friss virágot, és soha többet nem nősült meg.

Egy biztosat azonban el lehet mondani arról az éjszakáról: Marilyn Monroe 1962. augusztus 5-én örökre lehunyta szemét.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek