Starity

Közel félmillió dollárt bukott luxuslakásán Michael Phelps

2012. augusztus 04. 18:06   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Michael Phelps minden kétséget kizáróan a történelem legsikeresebb úszója a maga huszonegy olimpiai érmével, azonban úgy tűnik, még a milliók által bálványozott sztár életében sem alakulhat minden meseszerűen.

hirdetés
Közel félmillió dollárt bukott luxuslakásán Michael Phelps

A 27 esztendős versenyző ugyanis több, mint 400 ezer dollárt bukott luxuslakása eladásán, miután az ingatlanpiacot is érintő válság következtében képtelen volt teljes áron túladni a 2007-ben vásárolt baltimore-i apartmanon.

Öt évvel ezelőtt 1 millió 690 ezer dollárt fizetett a minden földi jóval felszerelt ingatlanért, melyet idén tavasszal már megpróbált egyszer értékesíteni, azonban akkor nem akadt rá komoly vevő. Most horogra akadt egy vásárló, aki azonban csak 1 millió 250 ezer dollárt volt hajlandó fizetni a Fells Point nevű, elit negyedben található, három hálószobás, 408 négyzetméteres kikötői lakásért.

A képekből kiindulva a minden bizonnyal nem éppen közalkalmazotti fizetésből tengődő új tulaj remek üzletet ütött nyélbe.


Fotó: TMZ


Fotó: TMZ


Fotó: TMZ

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek