Starity

Énekesi babérokra tör a Tini mami

2012. augusztus 06. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Farrah Abraham igen elszánt: az étterme megnyitása és önéletrajzi könyve megjelentetése mellett egy dalt is szeretne kiadni.

hirdetés
Énekesi babérokra tör a Tini mami

Farrah Abraham élete tovább pörög. Ebben a hónapban jelenik meg önéletrajzi könyve, a My Teenage Dream End, valamint szeretne egy olasz-kínai éttermet is nyitni, és ezek mellett modellkedik is.

Azonban még mindig tengernyi idővel rendelkezik, ugyanis a fejébe vette, hogy kiadja első albumát, és az első dal munkálataiba már bele is fogott.

A 21 éves reality-sztár a következőket mondta az In Touch magazinban: „Újra boldog vagyok, és ez a dal a bodogságom kulcsa!” Továbbá arról is beszélt, hogy miután megpróbálta megölni magát, a dalírásban talált boldogságot, valamint egy újfajta technostílust próbált ki.

A 17 évesen gyermekének életet adó celeb hangja a dalban a felismerhetetlenségig van torzítva autotune effektekkel, nem csoda, hogy a kommentelők nagy része egyenesen hallgathatatlannak tartja.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek