Starity

Ingyen jegy Bieber-koncertre?

2010. július 23. 01:01   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Két lány ingyen jegyet kapott a 20-i Justin Bieber koncertre, Los Angeles-ben, egyenesen a menedzsertől, Scooter Braun-tól.

hirdetés
Ingyen jegy Bieber-koncertre?

Két lány nekivágott Los Angeles utcáinak az egyik délután. Mivel útba esett, és rajongók is voltak, beugrottak a csarnok elé, ahol az este milliók kedvence, Justin Bieber lépett fel. A gondjuk csak az volt, hogy jegy nem volt náluk. Szerencsére kiszúrták Scooter Braun-t, Justin menedzserét, és egy közös kép erejéig odasétáltak hozzá. A férfi kérdőre vonta a csajszikat, hogy miért nem állnak sorban, ugyanis hamarosan beengedik a népet. Szomorúan adták a menedzser tudomására, hogy sajnos mindenük van, csak jegyük nincs. Megszánva őket, a menedzser előhúzott két jegyet, és beprotekciózta a lányokat.

"Adott két jegyet, és azt mondta, siessünk, mert lekéssük a kapunyitást. Ott álltunk a turnébusz előtt, és mindketten úgy voltunk, hogy OMFG, ez hihetetlen. Örömömben ugráltam és ordibáltam, a barátnőm és Scooter pedig csak nevettek. Csináltunk közös képet, és Supermen-es pólóban voltunk."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek