Starity

Miley Cyrus: „Nem igazán érdekel az esküvőm”

2012. augusztus 07. 09:09   |   Szerző: corny4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem érdekli a ceremónia és a papír, csak az, hogy sokáig boldogok lehessenek. A színész-énekesnő a Marie Claire magazinban vallott érzéseiről.

hirdetés
Miley Cyrus: „Nem igazán érdekel az esküvőm”

Amióta Liam Hemsworth eljegyezte Miley Cyrust, számos pletyka látott napvilágot a közelgő házasságukkal kapcsolatban, illetve kiderült, hogy egy év múlva már gyermeket is szeretnének. Az énekes-színésznő most tiszta vizet öntött a pohárba. A Marie Claire magazin szeptemberi számának címlapján ő tündököl, és elmesélte az újságnak érzéseit, és véleményét a házasságról.

„Az élet túl rövid ahhoz, hogy ne légy azzal, akivel akarsz – vázolta fel mottóját Miley. – Engem igazából nem érdekel az esküvő, se a papír, nekem csak az számít, amit megígértünk egymásnak. Hosszú elkötelezettséget akarunk” – vallotta be a sztár, aki beavatta az olvasókat abba is, hogy ők Liammel nem féltékenyek egymásra.

„Liam és az én kapcsolatom nagyon jó. Egyikünk sem szuperféltékeny. Tudunk egymásról, és soha nem csinálnánk semmit, hogy megbántsuk egymást.”

Miley 3,5 karátos gyémánt eljegyzési gyűrűjéről is szó esett. Mint kiderült Liamnek semmi köze nem volt a tervezéshez, az 1800-as évek végén készítették. „Láttam az interneten és nagyon megtetszett. Egyszerűen imádom, hogy ez az ékszer régi, és van története. Boldog vagyok, hogy viselhetem, és csak nekem van ilyenem.”


Marie Claire magazin

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek