Starity

Pink a CoverGirl legújabb arca

2012. augusztus 08. 12:12   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Pink hatalmas ajándéknak véli, hogy csatlakozhatott a márkához és a CoverGirl alelnöke is a legmegfelelőbb példaképnek tartja, mivel inspiráló hatással lehet a nők egyéniségére.

hirdetés
Pink a CoverGirl legújabb arca

Pink is csatlakozott a világhírű márkához, melynek kampányaiban már olyan hírességek vettek részt, mint Taylor Swift, Sofia Vergara, Drew Barrymore, Ellen DeGeneres és Queen Latifah.

„Csatlakozni egy olyan csapathoz, melynek tagjai mindig is inspiráltak engem és most én is az arcomat adhatom ehhez, hatalmas megtiszteltetés. Bőven van okom az ünneplésre, ugyanis nemsokára megjelenik az új albumom a The Truth About Love, van egy csodálatos családom és ezzel együtt egy kislányom is. Most pedig a CoverGirl arca is lettem” – nyilatkozott a vadóc énekesnő.

Először egy „merész új szempillaspirált” dobnak piacra az ő arcával, mely idén ősszel debütál. A kampány fotón rózsaszín hajjal, vastag kék szemhéjfestékkel, nagy szempillákkal és rózsaszín ajkakkal ellensúlyozza élénk narancssárgára lakkozott körömét.

„Pink egy erőteljes és provokatív példakép, aki mindig is híve volt az individualizmusnak és mindig felvállalja önmagát. Szeretjük az energiát és a bizalmat, amit ő sugároz és azt a tényt, hogy kívül-belül bomba nő. Örömmel tölt el, hogy a CoverGirl családjába tarozik” – mesélt elismerően a CoverGirl alelnöke, Esi Eggleston Bracey Pinkről.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek