Starity

VV Seherezádé akciófilmben kapott szerepet

2012. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem csak Magyarországon, hanem külföldön is kap felkéréseket, mint dj, de most egy meglepő hírrel örvendeztette meg az embereket, ugyanis egy svéd filmben is szerepet kapott.

hirdetés
VV Seherezádé akciófilmben kapott szerepet

VV Seherezádé, avagy immáron DJ Seherezádé világhírű ismertségre tehet szert, ugyanis már nem csak Magyarországra hívják fellépni, hanem világszerte megmutathatja hónapok alatt szerzett tudását.

„Járok Romániába, Szlovákiába rendszeresen, de távolabbi felkéréseim is vannak. Beállok a közeljövőben a lemezjátszók mögé Törökországban és Brazíliában is, de voltam már Svájcban és Albániában is DJ-ként” – nyilatkozta a Blikknek a Való Világ által ismertté vált szilikoncsoda, aki kénytelen külföldön próbálkozni, hiszen itthon nem mindenhol tombol a népszerűsége, volt hogy egyszerűen lezavarták a színpadról.

Azonban könnyen lehet, hogy nem csak gúny tárgya lehet hazánkban Seherehádé, ugyanis minden esélye megvan, hogy színésznőként befusson.

„Láttak a VV-ben, amikor a színjátszós hét volt, és rám gondoltak. Mindössze annyit mondhatok, hogy akciófilm lesz, amiben pultost fogok alakítani. Ha kész, több fesztiválra is el fogják küldeni az alkotók, lehet, hogy még többen felfedeznek majd. A színészkedés egyébként egyáltalán nem áll távol tőlem, hiszen korábban a Gór Nagy Mária Színitanodába is jártam” – mondta büszkén Seherezádé.

Kíváncsian várjuk a fejleményeket a filmmel kapcsolatban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek