Starity

Hiányzik a turnézás Emily Osmentnek

2012. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Nem tagadja, hogy a szívéhez nagyon közel álló turnézás hiányzik neki, de valahogy össze kell egyeztetnie a dolgot a főiskolával.

hirdetés
Hiányzik a turnézás Emily Osmentnek

Az utolsó hírek, amiket közöltünk Emilyről, az mind a zenéjével volt kapcsolatos, és most sincs másképpen. Azonban a fiatal sztár egyre ritkábban ad interjúkat, így a rajongói és a támogatói csak a Twitterjéről tudhatnak meg róla egy-két új információt.

„Ember, de hiányzik a turnézás”csiripelte egy képpel megspékelve a pandakirálynő.

Valóban nem lehet valami jó most neki, hiszen legelső turnéja a PushPlay együttessel volt 2009. november 12-28-ig, majd a 2010-es évét egy 4 napos kanadai turnéval folytatta január 7-11-ig. Még két kisebb turnéja volt ebben az évben – az önálló Clap Your Hands, valamint a MuchMusic SodaPop turné. Ezek után is kapott sok felkérést, de ő mégis vágyik egy újabb hosszas turnéra.

Korábban beszámoltunk arról, hogy eltört az illető keze, akivel akar zenélni, de megnyugtatta a rajongóit, hogy már nem sok van hátra, és jövő héten leveszik a gipszet Dan kezéről, így folytatódhatnak az új daloknak a felvételei, és az is meglehet, hogy már nem sokáig kell várnia egy újabb turnéra.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek