Starity

5 ok, amiért érdemes megnézni a Magic Mike-ot

2012. augusztus 09. 08:08   |   Szerző: Fanncsii

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Magic Mike talán a nyár legnagyobb durranása, itt van néhány ok, hogy miért érdemes megnézni - még a fiúknak is.

hirdetés
5 ok, amiért érdemes megnézni a Magic Mike-ot

1. Történet
Mike Martingano, művésznevén „Magic Mike” egy nagyon sikeres és népszerű sztriptíztáncos srác, aki élvezi és szereti a munkáját, nagykanállal falja az életet. Ekkor találkozik a félénk Adammel, aki Mike-kal ellentétben korántsem érti a nőket. Mike a szárnyai alá veszi őt, és mindent megtesz azért hogy profi chippandale fiút faragjon belőle. A történet korántsem megszokott, ritkán készül film egy sztriptíztáncosról. Éppen ezér tis érdemes megnézni, hiszen nyitottaknak kell lennünk az új témákra.

2. Szereplők
Steven Soderbergh nem bízta a véletlenre a szereplőket, a lehető legalkalmasabb színészeket akarta filmjébe. Így került bele Channing Tatum, azaz Magic Mike csapatába Matthew McConaughey, Matthew Bomer, Adam Rodriguez, vagy Alex Pettyfer, aki a tapasztalatlan újoncot formálja meg.

3. Izom, izom hátán
Ha valaki sztriptíztáncosként dolgozik – legyen nő vagy férfi – kifogástalan alakkal kell rendelkeznie. Nos, a filmben szereplő összes férfinak egytől-egyig tökéletes teste van. És ezt előszeretettel mnutogatják is, cenzúra és mindenféle szégyellősség nélkül. Vigyázat, lányok, szigorúan csak +16 fölött ajánljuk!

4. Pozitív kritika
Nálunk csak augusztus 9-étől lehet megnézni a mozikban, ám Amerikában már több mint egy hete vetítik. A kritikusok szerint a filmnek igazából sok értelme nincsen, bár abban egyetértenek, hogy nem szokványos a története. Ám ha a nézőket kérdezzük – főleg a női rajongókat – mindegyikük ugyanazt a választ adja: szuper! Azt már mindenki döntse el maga, hogy a történet vagy esetleg a rengeteg ruha nélküli jelenet babonázta meg őket.

5. Tanulási lehetőség – fiúknak
A fiúk 70%-a arra vár, hogy az ölébe pottyanjon álmai nője. Nagyrészük a kisujját se mozdítja azért, hogy történjen már valami azzal a bizonyos lánnyal. Fiúk, ébresztő! Ha ezt a filmet megnézitek, lehet, hogy felteszitek magatoknak a kérdést: „Ez valami vicc?”. De erre a válasz: „Nem!” A csajok buknak a kockás hasú pasikra, ezt ti is tudjátok. Persze nem feltétlenül kell sztriptíztáncosnak állnotok, de talán pár trükköt eltanulhattok Magic Mike-tól. Egy kis fenékrázás itt, egy kis szexis csipőmozgás ott, és minden bizonnyal nyert ügyetek van. Minden lánynál. Ehhez persze azért nem árt egy kicsit rendben tenni a testeteket – de ez a számítógép előtt tespedve biztosan nem fog menni.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek