Starity

Britt Nicole, az aranyat érő tehetség

2012. augusztus 13. 14:02   |   Szerző: vikimumus

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárvilág tele van jobbnál-jobb tehetségekkel, akik közül sokan már hatalmas népszerűségnek örvendenek, de vannak, akik számára még nem jött el a nagy áttörés. Most bemutatunk egy olyan előadót, aki a tengerentúlon már sok rajongóval büszkélkedhet, hazánkban azonban nem sokan ismerik. Ő nem más, mint Britt Nicole, aki jelenleg Gold című nagylemezét népszerűsíti azonos című turnéjával.

hirdetés
Britt Nicole, az aranyat érő tehetség

Britt Nicole 1985-ben látta meg a napvilágot az Észak-Carolinában található Kannapolisban. Gyerekként kezdte az éneklést: eleinte a helyi templomban lépett fel, majd a South Rowan High School nevű középiskolában csatlakozott a kórushoz. Nem sokkal később elkezdett táncolni: leginkább a hip-hop és a balett érdekelte.

5 évvel ezelőtt megjelent első önálló nagylemeze, amely a Say it címet kapta. A 14 dalból álló korongról három szerzemény (You, Believe, Set The World On Fire) kislemezen is megjelent, nemzetközi kislemezként pedig a Holiday, a When She Cries és a Don’t Worry Now című dalok kerültek a boltokba. Videoklipet a Believe és a Holiday című számokhoz forgatott, amelyekből az első 2007-ben, a második pedig 2009-ben jelent meg.

Második nagylemeze a The Lost Get Found 2009-ben került a boltok polcaira. Az összesen 11 dalt felvonultató lemezről 7 single (The Lost Get Found, Headphones, Walk On The Water, Welcome To The Show, Hanging On, Safe, Have Your Way) jelent meg.

Harmadik albumára idén márciusig kellett várniuk a rajongóknak. A több mint kétévnyi felvétel meghozta gyümölcsét: az album első kislemeze, az All This Time a Billboard Hot Christian Songs lista nyolcadik helyéig jutott. A 15 dalt tartalmazó Gold című lemezen akad még jó néhány dal, amelyet érdemes lesz kiadni single formájában is, hisz a sztár ezúttal is hozza a formáját.

A lemezen – melyet a napokban indult turnéján népszerűsít a sztár – rengeteg stílust vonultat fel, így nem is csoda, hogy mindenki megtalálja rajta a maga kedvencét, hisz legyen szó balladáról, laza popdalról, vagy éppen dance slágerről, Britt bármelyikben jó.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek