Starity

Összeházasodott Lola és Brasch Bence

2012. augusztus 09. 11:11   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Váratlanul ért mindenkit a hír, hogy a két fiatal sztár kimondta a boldogító igent, bár hamar kiderült, a ceremónia csak az m1 új sorozatának promóciója miatt zajlott le.

hirdetés
Összeházasodott Lola és Brasch Bence

A két fiatal átélhette milyen lehet kimondani a boldogító igent, hiszen egy igazi mesebeli eksüvői ceremónián vehettek részt – színészként. A házasságkötésen így anyakönyvvezető és a rokoság helyett csak egy rakás újságíró vett részt, mivel az esküvőt az m1 új sorozata, az Egyszer volt, hol nem volt promotálása miatt rendezték meg, amely augusztus 19-én érkezik a csatornára.

Ugyan a valóságban Lola és Bence nagyon szeretik egymást, de kapcsolatuk még nem tart ott, hogy esküvőről beszéljenek. A felkérésnek viszont nagyon örültek, Lola szívesen bújt Hófehérke szerepébe.

„Nem igazán tervezzük még ezt, hiszen azért elég fiatalok vagyunk, szóval ez nem napirendi téma, egyelőre nem is terrorizálom a Bencét azzal, hogy szép jegygyűrűt szeretnék, és vegyen el” – mondta Lola a Blikk videoriportjában.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek