Starity

Johnny Depp és Vanessa Paradis már két éve szakított

2012. augusztus 12. 12:12   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A sztárpár házassága nem egyik napról a másikra ment tönkre - a legújabb pletykák szerint már két éve szakítottak.

hirdetés
Johnny Depp és Vanessa Paradis már két éve szakított

Újabb pletykák keringenek a külföldi bulvárlapok hasábjain Johnny Depp és Vanessa Paradis botrányos válásáról, méghozzá a legkevésbé sem alaptalanul. A párt ugyanis már csaknem két éve nem láthattuk együtt megjelenni egyetlen médiarendezvényen sem. A házasságot tehát nem a friss indulatok zilálták szét, hanem a 2010 óta tartó elhidegülés.

Úgy hírlik, Vanessa nem tudott megbírkózni Johnny hatalmas sikerével a filmezés terén, ám sosem kívánt a karrierje útjába állni, így folyamatosan bíztatta a szerepek elvállalására. Bár Johnny eddigi életének legnagyobb sikere kétségtelenül a Karib-tenger kalózai című kalandfilm, az elmúlt kilenc év biztosan megnehezítette kettejük kapcsolatát.

Vanessa ugyan profitált párja növekvő hírnevéből, ám saját életének eseményei egyre inkább boldogtalanná tették. Az exmodell és énekesnő sikerszámát, az 1987-es Joe Le Taxit sosem tudta überelni. Egy forrás szerint Vanessa úgy érzi, feláldozta karrierjét Johnnyiért, mégsem érezte úgy, hogy ez megtérült volna.

„Bármi, amit Johnny tett, nem volt elég Vanessának. Ha dolgozott, Vanessa boldogtalan volt. Ha pedig nem dolgozott, akkor is piszkálta, hogy nem tesz eleget a családért, a gyerekekért” – mesélte Johnny egyik barátja.

A heves vitákból adódó szomorúságát a színész állítólag italba folytotta. Vanessa már két évvel ezelőtt kijelentette, hogy el akar válni, ám a gyerekek kedvéért hivatalos lépéseket még nem tett. Egy barát így nyilatkozott: „Johnny teljesen összetört, mikor mindennél jobban szeretett családja menthetetlenül szétesett.”

A fentiek fényében az elvált pár béküléséról szóló legutóbbi pletykák már teljesen alaptalannak tűnnek.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek