Starity

Féktelenül buliztak az olimpikonok

2012. augusztus 10. 08:08   |   Szerző: Miss Vettel

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az olimpia nem csupán a világ legnagyobb sporteseménye, de a legnagyobb bulija is. Ez alkalommal példaképnek tekintett sportolók prezentálják, hogy az állítás igaz.

hirdetés
Féktelenül buliztak az olimpikonok

A legnagyobb megrökönyödést minden tekintetben az amerikai úszók okozták: habár 30 érmet zsebeltek be az idei ötkarikás játékokon, a sikerszériát követően szinte azonnal felelőtlen és egyben felhőtlen partizásba kezdtek az angliai főváros legelitebb klubjaiban, ahol többek között királyi sarjakkal is szórakoztak.

Egyszerű turistának nagyon nehéz, sőt, szinte lehetetlen volt bejutnia oda, ahol mondjuk Ryan Lochte magáról megfeledkezve iszogatott, nem kevesebb, mint 700 ezer forintnak megfelelő értékben. Ennyibe került ugyanis az úgynevezett „aranykoktél”, ami Hennessy Paradis Imperial Cognacot és Luxor pezsgőt tartalmazott, a pohár alján pedig a Hirsh ékszerészcég által készített apró, 18 karátos arany díszelgett, pár rubint, zafír és gyémánt darabkával.

Nem csoda tehát, hogy a Londonban két aranyat, illetve egy-egy ezüst- és bronzérmet bezsebelő Lochte szabályosan lerészegedett, és úszótársával, Cullen Jones-szal, illetve két ismeretlen nővel távozott a helyszínről. A botrányos távozásról még fotósorozat is készült, valljuk be, nem éppen a legelőnyösebb a két amerikairól, na de a hölgyekről sem.

Akadtak természetesen olyan sportolók is, akik kulturáltan szórakoztak. Ilyen volt többek között az olimpián nagy szimpátiára, népszerűségre, és nem utolsó sorban, dicsőségre szert tevő dél-afrikai úszóklasszis, Chad le Clos. Az olimpiai bajnok a kolléganőivel, pár ausztrál úszóhölggyel, töltötte az estét.

A legkulturálatlanabb viselkedés díját azonban Dani King, a britek egyik kerékpárosának kedvese nyerte. A férfi letolta a nadrágját, és a hátsófelét mutogatta a lesifotósoknak.

Az egyik belga pályakerékpáros sem fogta vissza magát, nem lepődnénk meg, ha Gijs van Hoecke semmire sem emlékezne az olimpiát lezáró éjszakából. Van Hoecke olyan szinten berúgott – ami egyébként enyhe kifejezés –, hogy csak a barátai segítségével tudta elhagyni az extrém parti helyszínét. Egyszerűen nem talált rá a taxira, ami közvetlenül a bejárat előtt várt rá, sőt, az érem nélkül hazatérő belga ájulásig piált. Természetesen a szemfülesek képet is készítettek a kedd este szörnyű állapotba került olimpiai résztvevőről.

Innen is kiderül tehát, hogy a nagyra becsült sportolók, sőt, még az olimpiai bajnokok is csak emberek, akik néha túlságosan is elengedik magukat, de az egész éves megfeszített munka után ennyi bőven jár nekik.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek