Starity

Sam és Dean visszatér az RTL Klubra

2012. augusztus 10. 13:01   |   Szerző: Atina21

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A Jared Padalecki és Jensen Ackles főszereplésével készült Odaát negyedik évada végre hazánkba is megérkezik.

hirdetés
Sam és Dean visszatér az RTL Klubra

Az Odaát (Supernatural) 2005-ben kezdte meg hódító útját Amerikában, Magyarországra egy évvel később érkezett meg. A harmadik évadig követték ezt a szisztémát, de a negyedik szezonnál megakadtak, hiszen Amerikában már a nyolcadik évadot kezdik el vetíteni.

Az Eric Kripke alkotta széria harmadik évadának befejező része igen izgalmasra sikeredett, hiszen a főhősök Lilith-tel harcoltak, elérkezett Dean halálának napja, Sam pedig nem tud mit tenni ellene, bátyja mégis a pokolba kerül. Innen folytatódik majd az új szezon.

Az új epizódokban kiderül a nézők számára, hogy Rubyt már nem Katie Cassidy játsza, hanem Jared igazi felesége, Genevieve Cortese. Illetve Castiel szerepében Misha Collins lesz látható. A sikerszéria további epizódjaiban előbukkan majd Nicki Aycox, Chris Gauthier, a 90210-ből ismert Matt Cohan, a Doki sztárja Ron Lea, a 13-as raktár szereplője Joanne Kelly stb.

Tehát az új évad első része augusztus 17-től éjjel 23.15-től lesz látható az RTL Klub műsorán.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek