Starity

Gotye-t megmentette a szerelem

2012. augusztus 10. 13:01   |   Szerző: bimbi93

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Legalábbis legújabb szerzeménye szerint. A Somebody That I Used To Know énekesének Save Me című dalához készített videó klipje tegnap reggel 9 órakor látott napvilágot a YouTube videómegosztón.

hirdetés
Gotye-t megmentette a szerelem

Napjain egyik legfelkapottabb énekese az ausztrál Gotye gőzerővel dolgozik a 2011 agusztusában megjelent albumának, a Making Mirrorsnak a népszerűsítésén. A világturné mellett rengeteg kisfilmet is készít az albumán lévő dalokból.

Legújabb szerzeménye, a Save Me már a 7. kislemez az albumról. Az énekes dalait személyes tapasztalatokból, élményekből írja meg – mint például a Bronte, amely szeretett kutyájának az emlékére írt, vagy a Somebody That I Used To Know, amely egy rossz kapcsolatáról szól –, és a most megjelent Save Me, amely arról szól hogy a legnehezebb pillanataiból egy bizonyos személy a szeretetével megmentette őt. A dal valószinüleg az ő és mennyasszonya kapcsolatáról szól.

A kisfilm, már Gotye-től megszokott nem mindennapi látványt nyújt, elemeit maga az énekes álmodta meg, ezért nagy szerepe is volt a videó elkészítésében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek