Starity

Dobta a Nivea Rihannát

2012. augusztus 11. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Rihanna újabban inkább kihívó öltözékeivel hívja fel magára a figyelmet, semmint dalaival, ezért a kozmetikai óriásmárka, a Nivea felbontotta a szerződést az énekesnővel.

hirdetés
Dobta a Nivea Rihannát

Rihanna túl szexinek és kihívónak bizonyult a német kozmetikai cégnek, a Niveának, ezért az anyavállalat, a Beiersdorf új igazgatója, Stefan Heidenreich visszavonta szerződésüket a barbadosi énekesnővel.

A cég tavaly szerződött Rihannával, és egyik főszponzorként támogatta a sztár Loud világturnéját, ám a hirdetés, amit a márka számára forgattak, túl merésznek bizonyult.

A Rihanna főszereplésével készült hirdetést nem adjuk le. Nem is értem, hogyan társulhatott a Nivea Rihannával. – méltatlankodott a cég új főnöke. – A Nivea egy olyan cég, amely a felelősséget, a családot és a megbízhatóságot jelenti - tette hozzá Stefan.

Alig egy évvel ezelőtt a márka még egészen másképp viszonyult a sztárhoz, amikor az a 100 Years Skincare for Life kampányukhoz adta nevét és arcát, a kozmetikai cég pedig közzétett egy fotót, amelyen az énekesnő igen kihívóan pózolt. A Nivea még születésnapi bulit is szervezett Rihannának Beverly Hillsben, ezért is olyan váratlan ez a 180 fokos fordulat a cég hozzáállásában.

Rihanna egyelőre nem fűzött kommentárt a hirtelen menesztéséhez.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek