Starity

Jada Pinkett Smith: „Will és én nem válunk!”

2012. augusztus 11. 09:09   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Jada és férje, Will kapcsolata válságban volt egy ideig, legalábbis a pletykák erről szóltak, ám a sztárpár megmentette kapcsolatát.

hirdetés
Jada Pinkett Smith: „Will és én nem válunk!”

Jada Pinkett Smith és Will Smith 14 éves házassága kiállta az idő próbáját. Hollywood egyik legjobban működő kapcsolata a övék, még akkor is, ha egy éve csúnya pletykák keltek szárnyra róluk. A 40 éves anyuka az Essence magazin szeptemberi számának adott interjút, amiben elmondta, hogy jelenleg családjára koncentrál és szó sincs válásról.

Jadának és Willnek három gyermeke van: a 19 éves Tray, a 14 éves Jaden, és a 11 éves Willow. A színésznő korábban azt nyilatkozta, hogy szerinte egy jól működő hosszútávú kapcsolathoz megértés, elfogadás, és kompromisszumkészség kell, és persze a szerelem mellett barátság a két fél között. Ennél többet nem akart beszélni a férjével való kapcsolatáról, inkább gyermekeiről mesélt – köztük a mostanában botrányosan viselkedő Willowról.

„Az emberek azt gondolnak Willowról amit akarnak, de engem az aggaszt a legjobban, hogy ő mit gondol magáról. Ő egy független, bátor, okos, tehetséges kislány. Örülök neki, hogy önmagát tudja adni.” – nyilatkozta a büszke anyuka.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek