Starity

Gabby Douglas szerelmes Ian Somerhalderbe

2012. augusztus 11. 10:10   |   Szerző: Starity.hu

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A mindössze 16 éves – de már kétszeres olimpiai bajnok – amerikai tornász, Gabby Douglas a riporterekkel is megosztotta, hogy mennyire rajong Ian Somerhalderért.

hirdetés
Gabby Douglas szerelmes Ian Somerhalderbe

Gabby Douglas nagy Vámpírnaplók-rajongó és ennek örömére Nina Dobrev már elmondta, hogy a stáb készített egy videót a 16 éves tornászlánynak, ám ő úgy tűnik, többet akar – egyenesen Ian Somerhaldert. Ebbe azonban valószínűleg Ninának is lenne beleszólása, így Gabby megelégedne egy tesóval is Ian részéről.

„Megmutatom neki az aranyérmeimet, sosem tudhatod.” – viccelt Gabby, majd megkérdezte, hogy Iannek van-e testvére és a kérdésre igazából igen a válasz, mivel Iannek van egy bátyja.

Gabby persze a jelenlegi helyzetével is megelégszik, és ezt boldogan újságolta el az UsWeekly-nek: „Csodálatos érzés, fantasztikus tudni, hogy most már én is része vagyok a kis csapatuknak. Tweeteltek nekem! Tudod, akkor érzed igazán, hogy megcsináltad, amikor a sztárok rád írnak Twitteren.”

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek