Starity

Ilyen lesz az olimpiai záróünnepség

2012. augusztus 11. 14:02   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az egész világ olimpiai-lázban ég, ám ennek hamarosan vége szakad, ugyanis augusztus 12-én, azaz holnap kerül megrendezésre a nagy záróünnepség, aminek már lehet tudni a teljes programját.

hirdetés
Ilyen lesz az olimpiai záróünnepség

Holnap végleg lezárják a 2012-es nyári olimpiai játékokat, aminek a helyszínéül London szolgált, ugyanis vasárnap este, magyar idő szerint este 10 órakor kezdetét veszi a záróünnepség, amiről egyre több információ kerül napvilágra.

A hírek szerint kisebb lesz a felhajtás, mint a nyitóbulin, mivel a szervezőknek kevés idejük van átrendezni a Olympic Stadiumot, de így sem kell semmi pénzspórolós dologra számítani, hiszen 4100 fellépő, a királyi balett-társulat, koncertek, és hatalmas tüzijáték fogja szórakoztatni a nézőket a világ minden tájáról.

A záróünnepség témája a brit főváros, London lesz, mivel a helyszínen a város nevezetes épületeinek másolatai lesznek megtalálhatók. A két házigazdának Kate Mosst és Russell Brandet választották, és a fellépőket látva igazi sztárparádéra számíthatunk. A hivatalos program szerint először a fiatalabb előadók lépnek fel, többek közt Emeli Sandé, a One Direction, Ed Sheeran, Jessie J és Taio Cruz, és a nagy legendákat a végére hagyva színpadra lép a Queen, a Thake That, Annie Lennox, George Michael, a Pet Shop Boys és még sokan mások.

A rendezvényen lesz még zászlóátadás, ahol London főpolgármestere adja át a zászlót a 2016-os Olimpia helyszínéül szolgáló Rio de Janeiro főpolgármesterének, de a hagyományossá vált olimpiai láng kialvását is megnézhetjük.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek