Starity

Majka megvédte Seherezádét

2012. augusztus 13. 09:09   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Majka nekitámadt azoknak a magyar dj-knek, akiket zavar Seherezádé munkássága.

hirdetés
Majka megvédte Seherezádét
Fotó: Blikk / Korponai Tamás

A nemrég dj pult mögé álló Seherezádé rengeteg kritikát kap a szakma hazai képviselőitől. Míg az évek óta lemezeket pörgető dj-knek az előrelépéshez szakmailag hatalmasat kell villantani, addig Seherezádé a nevét és modellalkatát kihasználva nulla tapasztalattal a háta mögött is több felkérést zsebel be, így nem csoda, ha folyamatosan támadják.

Majka viszont nem felejtette el, hogy egykor ő is a Való Világ villájából indult, ezért úgy gondolta, ideje a szőkeség védelmére kelni, Facebook-oldalán a következőket írta: „annyira bírom hogy a house meg dance dj-k itt nyafognak a facen, hogy felháborító már az hogy manapság mindenki dj... hááát drága szíííp testvíreim nem olyan szakmát kellett volna választani amit kisebb nagyobb tőkeinjekcióval, és egy hét massziv időráfordítással meg lehet tanulni... csavargassátok csak a gombokat és örüljetek neki hogy a 90-es években annyira be volt speedezve mindenki hogy eszük ágában nem volt a helyetekre lépni... tudtatok egy raklap pénzt keresni ugyhogy kuss..ÉLJEN DJ SEHEREZÁDÉ!!! :)vidd el a munkát előlük baby!!!! és nagy ívben szarok rá ezért megharagszotok e.... ”

Korábban egy YouTube-ra feltöltött videó verte ki a biztosítékot nem csak a szakmabelieknél, amelyen jól látszik, hogy Seherezádé semmit nem csinál a pult mögött, azon kívül, hogy táncol – a felvétel magáért beszél.

„Állítólag a helyszínen először azt kérdezte meg, hová kell betenni a lemezt. A róla készült videó pedig egyszerűen megdöbbentő és botrányos. A fülhallgató szinte csak dísz, szemlátomást sem arra, sem a keverőpultra nincs nagy szüksége” – mondta akkor Dj Deka.

Az is elképzelhető, hogy Majka még nem volt Seherezádé buliján, mindenesetre a posztja óriási vitát generált, és átpörgetve a hozzászólásokat csak elvétve találunk egyetértést a véleményével.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek