Starity

Taylor Momsen utálja Miley Cyrust

2010. július 23. 16:04   |   Szerző: xBlondie

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Taylor Momsen nem örül annak, hogy Miley Cyrushoz hasonlítgatják. A The Pretty Reckless banda énekesnője boldogabb lenne, ha Kurt Cobainhoz hasonlítanák.

hirdetés
Taylor Momsen utálja Miley Cyrust

"Nem akarok a r*hadt Miley Cyrusra hasonlítani!" - kezdte nyilatkozatát az FHM UK-nak, majd azonnal folytatta is. "Engem nem érdekel a hírnév, azért éneklek, mert imádom a zenét. Szeretek dalokat felvenni. Nem személyesen Miley unszimpi, de ez a Disney sz*rság, amit a világ most megél, szánalmas. Azt hittem, ezen már túl vagyunk. Csak azért hasonlítgatni hozzá [Mileyhoz], mert korban közel állunk egymáshoz, butaság. Nem ismerem Miley-t, de zeneileg nagyon másak vagyunk, én rocker vagyok, ő egy popsztár. Nem hallgatom a dalait, mert lesz*rom."

A zenei részt bővebben is kifejtette. "Az emberek majd meglepődnek a lemezünkön, mert rockdalokból fog állni. Szerintem a Gossip Girl-ös szőke karakterem miatt várnak popsz*rságot, de ez rock lesz és heavy. A lemezünk egy életlemez. Minden van benne: halál, szerelem, drogok, szex, vallás, politika."

Miley egyelőre nem reagált a nyilatkozatra, de egy közeli ismerőse mesélt arról, mi megy most a Disney-sztár fejében. "Miley mérges, ki nem lenne az? Mielőtt ez történt, Taylort klassznak tartotta, de ez a dolog most teljesen összezavarta. Mileynak mindig is volt tehetsége, és Taylor tudja ezt. Nyilvánvalóan mindent megtesz a hírnévért."

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek