Starity

Új színt vitt a hajába Zayn Malik

2012. augusztus 13. 17:05   |   Szerző: LoveNessa

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

A One Direction énekesének új haját az ötkarikás játékok záróünnepségén láthatta először a nagyközönség.

hirdetés
Új színt vitt a hajába Zayn Malik

Hiába az olimpiáról, a sportolókról szólt a tegnap éjjel világszerte és hiába lépett fel tömérdek sztár a 2012-es londoni ötkarikás játékok záróceremónáján, a legtöbb figyelem valószínűleg mégis a One Direction szépfiújára, Zayn Malikra szegeződött.

A brit fiúbanda énekese ugyanis új színt vitt hajába, ami már az X Factoros debütálása óta egyszínű, barna volt. Zayn választása a szőkére esett és először tegnap este láthatta a nagyközönség az idei Olimpia záróünnepségének színpadán, mivel az előzetes híreknek megfelelően és tinilányok hatalmas örömére a One Direction is a fellépett a műsor folyamán.

A legtöbb rajongó szinte ügyet sem vetett a banda produkciójára – pedig a hatalmas sikernek örvendő debütáló dalukat, a What Makes You Beautifult énekelték egy kamionon – és a másik négy fiúra sem, hanem nyílegyenest Zayn hajára szegezték tekintetüket. Véleményüket sem rejtették véka alá, hiszen elárasztották a Twittert a frizurát és a 19 éves énekest istenítő bejegyzések.

„Meg tudnánk csak állni és értékelni azt a tökéletességet, ami maga Zayn Malik az isteni hajával? Annyira csodálatos” – áradozott egyikük, majd egy másik rajongó a következőt csiripelte: „Zayn Malik tökéletesen festett a záróünnepségen azokkal a világos melírcsíkokkal a hajában.”

Sőt egyesek még lehet, hogy túlzásokba is estek, mivel úgy tűnik meg is könnyezték kedvencük tettét – persze jó értelemben vett könnyekről van szó: „Örökké sírni fogok, mert a szőke a hajadban egyszerűen rohadt tökéletesen mutat.”

Tehát úgy tűnik Zayn újítása a legöbbek tetszését elnyerte, de természetesen akadnak olyanok akik nincsenek megelégedve az eredménnyel és utálkozók is vannak szép számmal csakúgy, mint Miley Cyrus drasztikus hajvágásának ügyében is.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek