Starity

VV Zsuzsi három évet is kaphat

2012. augusztus 14. 10:10   |   Szerző: Freeze

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Lezárult a nyomozás a Blikk újságírójának megverése ügyében, és vádemelési javaslat is történt. A depressziós exvillalakó több éves büntetésre is számíthat.

hirdetés
VV Zsuzsi három évet is kaphat

VV Zsuzsi már többször tett kísérletet öngyilkosságra, legutóbb bedrogozva próbált meg leugrani egy háztetőről, korábban pedig az ereit próbálta felvágni. Bár saját bevallása szerint napról napra jobban van, azonban a saját démonain kívül a törvényekkel is szembe kell néznie.

A Való Világból erőszakos viselkedése miatt kizárt játékos februárban a Blikk egyik újságírójával került összetűzésbe, akit véresre vert – az esetről pechjére videófelvétel is készült, így a nyomozóhatóságnak nem volt nehéz dolga. Az ügyet már le is zárták.

„A BRFK VIII. Kerületi Rendőrkapitányságán az ügyben garázdaság és könnyű testi sértés bűncselekmények elkövetésének megalapozott gyanúja miatt indult eljárás. Az ügyben a nyomozást a VII. Kerületi Rendőrkapitányság befejezte, a keletkezett iratokat vádemelési javaslattal megküldte a Budapesti VIII. Kerületi Ügyészség részére” – közölte a rendőrség.

Ez az incidenst még megúszhatná egy egyhe büntetéssel, azonban Zsuzsi ellen folyamatban van egy másik eljárás is a drogügyleteivel kapcsolatban. Ha ebben az ügyben is elmarasztalják, a bíróság halmazati büntetésként akár három év börtönt is kiszabhat.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek