Starity

Kedvenc dizájnerem: Marchesa

2012. augusztus 15. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Színésznők, énekesnők, reality-sztárok kedvenc divattervezői közé többek között a világhírű Marchesa is tartozik. A márka 2004-ben alakult két hölgy vezetésével – Georgina Chapman és Keren Craig történelmet írtak: nincs olyan rangos esemény, ahol ne jelennének meg a celebek az ő ruháikban.

hirdetés
Kedvenc dizájnerem: Marchesa

A márka főleg magasminőségű estélyi ruháiról híres, ám többek között terveznek ruhákat a „mindennapi” emberek számára is (Notte by Marchesa), melyek jóval megfizethetőbbek. A Marchesa-táskák és esküvői ruha kollekcióik is megérnek egy misét. Csak, hogy egy sztárt említsünk a sok közül: Nicole Richie is Marchesa-költeményben ment férjhez Joel Maddenhez még 2010-ben.

Íme egy összeállítás a márka kiemelkedő darabjairől, melyet az elmúlt évek vörösszőnyegein viseltek a sztárok.

Stacy Keibler

George Clooney gyönyörű műsorvezető barátnője káprázatosan fest ebben a Marchesa-darabban a 2012-es SAG-díjátadón. Stacy szerint a ruha nemcsak glamúros és szexi, hanem őrült és romantikus is.

Sofia Vergara

Imádom ezt a fukszia színt! – így kiálított fel a színésznő a vörösszőnyegen, mikor ruhájáról kérdezték. Nem vitás, egy Marchesával egyszerűen nem lehet hibázni.

Lea Michele

A Glee sztárja is odavan a márkáért, nem a 2012-es Golden Globe volt az első esemény, ahol viselt Marchesa-kreációt. Ez a mélyen dekoltált ezüst ruha igencsak kihívó, ám szinte ráomlik Lea testére.

Olivia Wilde

A gyönyörű színésznő káprázatos ruháját már bemutattuk korábban, ám nem tudtuk kihagyni ebből az összeállításból. Olivia szerint a márka darabjai nemcsak gyönyörűek, hanem igen kényelmesek is, s az ember még a vakuk kereszttüzében sem feszeng bennük.

Rachel McAdams


„Ez a Marchesa-esélyi a régi Hollywoodra emlékeztet” – árulta el Rachel McAdams stylistja, Mariel Haenn, aki többek között a Sherock Holmes premierjére is öltöztette a színésznőt.

Emma Watson

A kis „varázslótanonc” már rég kinőtt a mesékből, s igazi nővé érett: a Marchesának is köszönhetően. Ez a ruha bájos, szexi, s még ékszert sem kell viselni hozzá – egyszerűen tökéletes!

Halle Berry

A 2011-es Oscar-díj-átadó szépe Halle Berry! Nem tudjuk elégszer hansúlyozni, mennyire káprázatosan festett bőrének színe ebben a törtfehér darabban! Bámulatos.

Természetesen még rengeteg sztár viselt Marchesa-kreaációt, ám az összeset nem tudjuk bemutatni. Aki az ízélítő után kedvet kapott a ruhákhoz, böngésszen a márka hivatalos honlapján, ahol a legutolsó kollekciót is megtekintheti.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek