Starity

Kedvenc dizájnerem: Marchesa

Kapcsolódó sztárok

Halle Berry Halle Berry 290

színésznõ

Rachel McAdams Rachel McAdams 194

Színésznõ

Sofia Vergara Sofia Vergara 1407

színésznő

Stacy Keibler Stacy Keibler 2078

Modell,...

Emma Watson Emma Watson 25

színésznõ

Olivia Wilde Olivia Wilde 264

Színésznõ

Lea Michele Lea Michele 230

Színésznő, Énekesnő

Kapcsolódó cikkek

hirdetés
2012. augusztus 15. 15:03   |   Szerző: LaTasha

Színésznők, énekesnők, reality-sztárok kedvenc divattervezői közé többek között a világhírű Marchesa is tartozik. A márka 2004-ben alakult két hölgy vezetésével – Georgina Chapman és Keren Craig történelmet írtak: nincs olyan rangos esemény, ahol ne jelennének meg a celebek az ő ruháikban.

Kedvenc dizájnerem: Marchesa

A márka főleg magasminőségű estélyi ruháiról híres, ám többek között terveznek ruhákat a „mindennapi” emberek számára is (Notte by Marchesa), melyek jóval megfizethetőbbek. A Marchesa-táskák és esküvői ruha kollekcióik is megérnek egy misét. Csak, hogy egy sztárt említsünk a sok közül: Nicole Richie is Marchesa-költeményben ment férjhez Joel Maddenhez még 2010-ben.

hirdetés

Íme egy összeállítás a márka kiemelkedő darabjairől, melyet az elmúlt évek vörösszőnyegein viseltek a sztárok.

Stacy Keibler

George Clooney gyönyörű műsorvezető barátnője káprázatosan fest ebben a Marchesa-darabban a 2012-es SAG-díjátadón. Stacy szerint a ruha nemcsak glamúros és szexi, hanem őrült és romantikus is.

Sofia Vergara

Imádom ezt a fukszia színt! – így kiálított fel a színésznő a vörösszőnyegen, mikor ruhájáról kérdezték. Nem vitás, egy Marchesával egyszerűen nem lehet hibázni.

Lea Michele

A Glee sztárja is odavan a márkáért, nem a 2012-es Golden Globe volt az első esemény, ahol viselt Marchesa-kreációt. Ez a mélyen dekoltált ezüst ruha igencsak kihívó, ám szinte ráomlik Lea testére.

Olivia Wilde

A gyönyörű színésznő káprázatos ruháját már bemutattuk korábban, ám nem tudtuk kihagyni ebből az összeállításból. Olivia szerint a márka darabjai nemcsak gyönyörűek, hanem igen kényelmesek is, s az ember még a vakuk kereszttüzében sem feszeng bennük.

Rachel McAdams


„Ez a Marchesa-esélyi a régi Hollywoodra emlékeztet” – árulta el Rachel McAdams stylistja, Mariel Haenn, aki többek között a Sherock Holmes premierjére is öltöztette a színésznőt.

Emma Watson

A kis „varázslótanonc” már rég kinőtt a mesékből, s igazi nővé érett: a Marchesának is köszönhetően. Ez a ruha bájos, szexi, s még ékszert sem kell viselni hozzá – egyszerűen tökéletes!

Halle Berry

A 2011-es Oscar-díj-átadó szépe Halle Berry! Nem tudjuk elégszer hansúlyozni, mennyire káprázatosan festett bőrének színe ebben a törtfehér darabban! Bámulatos.

Természetesen még rengeteg sztár viselt Marchesa-kreaációt, ám az összeset nem tudjuk bemutatni. Aki az ízélítő után kedvet kapott a ruhákhoz, böngésszen a márka hivatalos honlapján, ahol a legutolsó kollekciót is megtekintheti.

  twitter 
hirdetés

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek