Starity

Chris Brownnal tért vissza Brandy

2012. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: hellorl

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az énekesnő a Put it down című dalához készített kisfilmet, melyben Chris Brown is szerepet kapott.

hirdetés
Chris Brownnal tért vissza Brandy

A híres R&B énekesnő utoljára 2008-ban készített albumot, Human címmel. Azóta eltelt négy év, így ideje, hogy új hanganyaggal kápráztassa el rajongóit. Az eltelt idő alatt sem tétlenkedett, hiszen valóságshow-t indított, illetve újra egy közös duettet is készített Monicával.

Most azonban visszatér a zenei karrierjéhez, és új albummal készül erre az évre, pontosabban október másodikától kerül a boltokba az új korong, melynek címe a Two Eleven lesz, amelyről már ki is választották az első kislemezdalt. A Put it down május 8-tól érhető el digitális formában, közreműködője Chris Brown, aki egyébként nagyban kivette a részét a dal megírásában is.

„Megtiszteltetésnek veszem, hogy esélyt kaphattam, hogy vele dolgozhatok” – mondta Chris a közös munkával kapcsolatban.

„Imádok kockázatot vállalni a zenémben, és ez egy nagyszerű kihívás, hogy kicsit más legyek, más hangzással. Ez az, amit imádok ebben a dalban.” – jellemezte a dalt Brandy, aki valószínűleg nem hibázott most sem, hiszen a szerzemény a Billboard R&B listáján a 23. helyen áll.

A dalhoz készülő videoklipet júliusban kezdték el forgatni, melynek rendezője Hype Williams volt. A koreográfiát Frank Gatson készítette, aki többek között a Destiny’s Childdal, az En Vogue csapattal is dolgozott már.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek