Starity

Színezd ki Ryan Goslingot!

2012. augusztus 16. 09:09   |   Szerző: rek4

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Bárki hazaviheti és kiszínezheti Ryan Goslingot. A 31 éves színészről kifestő füzet készült.

hirdetés
Színezd ki Ryan Goslingot!

Az I Love Mel Kiadó mindig híres volt egyedi, mókás és kreatív kifestő és rajzfüzeteiről. A legújabb vicces találmányuk a Ryan Gosling-rajongóknak kedvez, hiszen akinek nem volt még alkalma közvetlen közelről megcsodálni a sztárt, az most nyugodtan kiszínezheti őt kedve szerint.

A Colour Me Good – Ryan Gosling címmel ellátott 15 oldalas füzetke minden oldalán egy-egy kézzel készült, színezhető ábrát találunk a színészről.


Colour Me Good – Ryan Gosling by I Love Mel

Mióta az utolsó akciódús kasszasiker, a Drive a mozikba került, Ryan rajongótábora nem egy hölggyel gyarapodott, így a füzet készítői igyekeztek megmutatni a színész sokoldalú tehetségét. Aki már látta Ryant a Blue Valentine című filmben Dean szerepében, vagy a jeges politikus Meyerst alakítani a The Ides of Marchban, az garantáltan tudja, hogy Gosling nem csupán komoly szerepekben hiteles, hanem laza és sokoldalú is egyben.

A rajongók tehát 15 különböző képen csodálhatják kedvencüket pózolni és kedvük szerint színezhetik őt. Érdekes, hogy amint a DIY (do it yourself) füzet a brit piacokra került, napok alatt szinte az összeset felvásárolták.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek