Starity

Szabó Zsófi kutyatulajdonos lett

2012. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: Spongya

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Szabó Zsófiról köztudott, hogy nagy állatbarát. Egy hete vette magához Gyémántot, aki egy agár fajtájú kiskutya. Zsófi és hű társa között már most nagy az összhang.

hirdetés
Szabó Zsófi kutyatulajdonos lett

A Betty Tanakist megformáló Szabó Zsófi nemrég döntött úgy, hogy kutyatulajdonos lesz. Szülei házában két kutya is lakik, és most Zsófi is bevállalt egy agár fajtájú ebet.

Tisza-parti Szélvész Gyémánt, ez a hivatalos, törzskönyvi neve a kutyusnak, én pedig nem változtattam meg, Gyémántnak hívom. Most négy hónapos, és alig egy hete került hozzám, de már nagyon jól összeszoktunknyilatkozta a Blikknek a színész-énekesnő, aki további fotókat is posztolt Facebook-oldalára a kedvencéről.

Zsófi azt is elárulta, hogy reggelente, mikor futni megy, Gyémántot is magával viszi, hisz az agár fajtájú kutyáknak nagy szükségük van a mozgásra. Amikor a TV2 színésznője forgatni vagy edzőterembe megy, akkor a blöki egy kutyaoviban fogja tölteni az idejét. A kutyus és gazdája között úgy látszik, nagy az összhang, bár Zsófi egyébként is nagy állatbarát, legyen szó lovakról vagy éppen kutyakról.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek