Starity

Megvan a Glee Project győztese

2012. augusztus 16. 13:01   |   Szerző: Adrianna

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Az Oxygen csatorna Glee Project című műsorában most is egy hét epizódos szerepért versenyeztek különböző fiatalok, hogy valóra válhasson az álmuk, és bekerüljenek a Gleebe. Blake lett a szerencsés.

hirdetés
Megvan a Glee Project győztese

Megannyi megpróbáltatás és izgalom után tegnap végre kiderült, ki nyerte a hét részes vendégszereplést a Glee című sorozatba. A kezdeti tizennégy fő az utolsó epizódra háromra csökkent, Blake Jenner mellett pedig Aylin Bayramoglu és Ali Stroker volt még a lehetséges győztes.

A tehetségek kiesett versenytársaik, illetve a Glee hiányos létszámú stábja és Ryan Murphy előtt mérettették meg tudásukat az utolsó előadáson, amire most az egyszer maguk választhattak dalt. A választásban maga Chris Colfer segített, hiszen ő volt az aznapi mentor és mindhármukat kiválasztotta a mentorórához, ahol további hasznos tanácsokkal látta el őket.


Aylin, Ali és Blake amikor megtudják, hogy Chris mindegyiküket kiválasztotta

Miután Ryan Murphy azt nyilatkozta, hogy az idei évadban tényleg csak egy győztes lesz, végképp nagyobb volt az izgalom, még ő maga is alig bírt választani Blake, Aylin és Ali közül. Miután mérlegelte a munkatársai és a kiesettek véleményét, Blake-re esett a választása, aki a saját maga által írt versével sikeresen megszerezte magának a hét epizódot. A 19 éves szépfiú szívesen lenne egy Finn Hudson féle karakter, valamint nem bánná, ha romantikázhatna Santanával vagy Sugarrel, és fiúbandáktól adhatna elő dalokat.


A győzelem pillanatai

De vajon tényleg csak Blake lesz benne a Gleeben? Aylin célozgatott már Twitteren arra, hogy ez még csak a kezdet számára és még nincs vége, úgyhogy lehet figyelni. Maga a Glee nagyságos feje, Ryan Murphy is csiripelt arról, hogy szívesen látná őt a sorozatban, de már az idei évad elejétől kezdve kijelentette, hogy el kéne egy muszlim a Gleebe, mert ilyen karakter még nem volt a televízióban és mindenképpen érdekes lenne, Aylin pedig talpraesett lány, és bírná a rá nehezedett nyomást. A tolószékes Ali pedig kiválóan teljesített a verseny folyamán, és ugyanúgy mindenkit elkápráztatott a személyiségével, s ő pedig meg tudná adni azt, amit Artie nem, hiszen míg Kevin McHale igazából tud járni, a szőke energiabomba nem.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek