Starity

Nem biztos Kristen távozása a Hófehér és a vadász folytatásából

2012. augusztus 18. 12:12   |   Szerző: Vegas

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Téves volt a híresztelés: a stúdió még nem döntött, hogy mi legyen Kristen Stewart Hófehérke-karakterével a továbbiakban, ami a film folytatását illeti.

hirdetés
Nem biztos Kristen távozása a Hófehér és a vadász folytatásából

Futótűzként terjedt a rémhír, hogy Kristen Stewartot kirúgták a Hófehér és a vadász folytatásából, azonban a biztosnak vett pletykát hivatalos közleményében cáfolta a Universal Pictures.

A filmstúdió minden bizonnyal szeretné csökkenteni a csalfa színésznő szerepét az eset, után, de szerződtetve van a második részre, másrészt pedig a film címe „Hófehér és a vadász”, ami pedig nem szólhat csak a vadászról, a hófehérke nélkül. Az Universal előreláthatólag Chris Hemsworth által alakított vadászra fog összpontosítani, de Kristen karaktere is elég fontos a film miatt. Az sem utolsó dolog, hogy az alakításával a kritikusokat is meggyőzte – ezek pedig egy nyomós ok arra, hogy a stúdió Kristen mellett döntsön. A stúdió közölte, hogy ebben az ügyben még nem tett döntést, azaz megvan annak az esélye, hogy Kristent láthatjuk a folytatásban.

Stewart maradék rajongótábora így most fellélegezhet, hiszen még nincs minden veszve a színésznő karrierjében.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek