Starity

Új klippel jelentkezik a Green Day

2012. augusztus 18. 11:11   |   Szerző: mayaa.

Figylem! Ez a cikk több mint öt éve íródott, a benne szereplő információk a publikálás időpontjában pontosak voltak, de mára elavultak lehetnek.

Megérkezett az amerikai punk-rock együttes legújabb klipje, ami az Oh Love címet kapta.

hirdetés
Új klippel jelentkezik a Green Day

Az 1986 óta működő punk-rock banda ismét új klippel örvendezteti meg a rajongóit, hiszen elkészült legújabb kisfilmjük. Az Oh Love című dal már sokak nagy kedvence lett a júliusi dalszöveg-videó feltöltése óta, most pedig megérkezett a hozzá készült videó is, amiben leginkább a dögös lányoké lett a főszerep.

A klipet ugyanaz a Samuel Bayer rendezte, aki a látványelemekért volt felelős még az American Idiotáűos időkben, valamint ő fogja rendezni a csapat következő videóját, ami a Kill the DJ című dalhoz fog készülni. A kisfilm egyszerre lett garázs illetve erotikus hangulatú is, amiért a vamp bőrbe bújt hölgyek feleltek.

A Green Day-rajongók legnagyobb örömére az új dallal együtt sok más részlet is kiderült, így például az is, hogy a szám a szeptember 25-én megjelenő ¡Uno! című lemezen kap majd helyet, amely igazából egy album-trilógia első része, ezt követi majd a november 13-án a boltok bolcaira kerülő ¡Dos!, ezután pedig 2013. január 15-én jön a ¡Tré!, így az már biztos, hogy a fiúknak sok dolguk lesz az elkövetkezendő időszakban.

Oszd meg a cikket ismerőseiddel!

hirdetés

Ajánlott cikkek

Szólj hozzá!

Hozzászóláshoz be kell jelentkezned!
Belépek vagy Regisztrálok

Kommentek